Relim voor verwijzers

Voor jouw cliënten

Neem een kijkje in onze keuken

Relim Groep voor verwijzers

Als je Relim voor het eerst uitspreekt, zou je kunnen denken dat is één woord. Als collega, als cliënt of als ketenpartner is Relim meer dan een woord. Relim is ontwikkeling in de breedste zin. “Self empowerment” is dan ook de term die in het DNA van Relim zit ingebakken.

Dagelijks zetten diverse professionals zich in om een passend traject vorm te geven. Dit betekent dat wij elke dag maatwerk moeten leveren. Wat voor de een werkt, werkt helemaal niet voor iemand anders. Door het afstemmen van casuïstiek en de benodigde methodiek zorgt Relim ervoor dat al onze cliënten een persoonlijk en passend traject doorlopen.

Door het brede aanbod van onze 24 verschillende leerwerkplaatsen, ontstaat er optimale aansluiting op de wensen en mogelijkheden van de cliënten. Dit zorgt voor een interne drive gericht op optimale ontwikkelingsmogelijkheden. 

Ons professionele team van werkcoaches, ontwikkelscoaches en individueel begeleiders beschikt over de agogische vaardigheden om medewerkers te motiveren, trainen en, wanneer nodig, vakinhoudelijk op te leiden tot een volwaardige werknemer met mbo denk- en werkniveau.

Relim werkt hierom nauw samen met verschillende ketenpartners en gemeenten. Op deze manier is de benodigde dienstverlening voor de cliënt uniek en onbegrensd.

Onze ontwikkelcoaches

Onze ontwikkelcoaches werken nauw samen met de werkplaatscoach en komen meteen na aanmelding van uw cliënt bij onze intakemedewerker in beeld.

Zij zijn een hele belangrijke schakel in het volgen, vormen en begeleiden in een traject.

Mijn naam is Theo Cloodt en ik ben ontwikkelcoach bij Relim.

Relim staat voor ‘participatie’. Deze participatie vindt plaats vanuit opvang of dagbesteding, maar ook vanuit een sociale werkvoorziening of re-integratie perspectief.

Inmiddels ben ik 14 jaar werkzaam bij Relim. Gedurende deze jaren heb ik hier al heel wat mensen mooie stappen in hun levenspad zien zetten. Zij hebben een enorme groei doorgemaakt. Ik vind het ook ontzettend mooi als ik zie hoeveel plezier deze mensen in hun werk bij Relim hebben gehad.

Relim haalt mensen uit hun vaak geïsoleerde situaties en gaat met iedere werknemer persoonlijk aan de slag om te bouwen aan een nieuwe (werk)toekomst. Bij Relim is het mogelijk om jouw werkplek in de maatschappij te vinden waarin jíj je op je plek voelt en jouw werkgeluk kunt vinden. Zo kun je met een fijn gevoel deelnemen aan de reguliere arbeidsmarkt.

Bij Relim bieden we jou bovendien de kans een opleiding te volgen op MBO 1,2 of 3 niveau. Dit helpt jou verder om bij ons, maar ook in je verdere toekomst een echt vak uit te kunnen oefenen. 
Veel mensen hebben bij Relim voor het eerst in hun leven een diploma of certificaat behaald. Ik vind het fantastisch om te zien hoe trots en voldaan ze zich hierdoor voelen. Velen hebben zich kunnen door ontwikkelen naar doelgerichte en uitdagende werkprocessen en zelfs naar betaald werk!

Met trots mag ik dit alles al jaren van dichtbij meemaken. Ik heb de effecten en blijheid mogen ervaren van mensen die allemaal, op hun eigen en unieke manier, hun steentje bijdragen aan de maatschappij.

Kortom: Bij Relim word je echt ‘Beter door Werk’!

Assemblage

Assemblage

Hout

Hout

Metaal

Metaal

Groen

Groen

Schoonmaak

Schoonmaak

MIJN Lunch Café

MIJN Lunch Café

Productie werkplaats

Productie werkplaats

Re-cycle

Re-cycle

Montage

Montage

Logistiek

Logistiek

Mode & Textiel

NAAIATELIER

Kantoordiensten

Kantoordiensten

Computerbank

Computerbank

Magazijn

Magazijn

Loon naar werken binnen

Loon naar werken binnen

Loon naar werken buiten

Loon naar werken buiten