Schoonmaak

Meer dan schoonmaak

Neem een kijkje in onze keuken

Hallo en welkom

Ik ben Meitie van den Bosch en ik ben als Werkcoach Schoonmaak werkzaam bij Stichting Relim. Deze afdeling biedt voor jou als deelnemer/ werknemer heel veel mogelijkheden.

Ik geef jou mijn aandacht, waardoor jij in staat bent dieper te voelen en te ervaren wat het is dat jou beweegt.  Soms is het vertellen van jouw verhaal al voldoende om een verandering in gang te zetten. Ook ben ik beschikbaar op het moment dat jij een klankbord nodig hebt. Samen ontdekken wat er scheelt, maar zeker ook samen ontdekken waar je kracht ligt. De schoonmaakwerkzaamheden zie ik als een middel om jou hierin te ondersteunen. Onze projecten zijn heel veelzijdig. Wat dacht je van een spannende locatie als bioscoop VUE of het Flexiforum in Kerkrade.  Is het project groot of klein, je werkt altijd in teamverband en in jouw eigen tempo.  Wij werken samen aan jouw toekomst, wat dacht je van certificaten als :

  • Medewerker facilitaire dienstverlening niveau 2
  • Schoonmaker in verschillende omgevingen niveau 2
  • Specialist vloeronderhoud niveau 3

Het team Schoonmaak is een team dat staat als een huis. Er is onderling kameraadschap en zoals men vaker zegt: ” Het voelt als familie..”.

Dus, ben jij op zoek naar een werk- of dagbestedingsplek waar jij jezelf kunt zijn en waar je een bij jou passende coaching krijgt,  dan heet ons team jou van harte welkom om eens met ons mee te lopen.