Re-cycle

Fietsreparatie en meer

Neem een kijkje in onze keuken

Hoi, ik ben Jos van de fietsenwerkplaats

Beginnen jouw handen al te jeuken als je iets mag repareren, of met verschillende onderdelen van een fiets aan de slag mag gaan? Dan is de fietsenwerkplaats misschien wel dé plek voor jou!

Zodra je bij ons gaat beginnen met het repareren van fietsen, kom je terecht in een hecht team. Dit betekent dat je samen zal gaan werken met je collega’s. Een groot voordeel hiervan is, is dat je elkaar kunt aanvullen en elkaar kunt helpen waar nodig.

Ieder mens heeft immers weer andere kwaliteiten en alle unieke en verschillende eigenschappen van onze werknemers kunnen op deze manier tot prachtige oplossingen en eindresultaten leiden.

Bij ons in het team staat wederzijds respect in een hoog vaandel. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat we elkaar helpen en dat er goed met elkaar wordt gecommuniceerd. Je helpt elkaar bijvoorbeeld al door goed naar elkaar te luisteren, dingen van elkaar aan te nemen of door je collega bijvoorbeeld aan te spreken als je ziet dat hij of zij een extra handje nodig heeft.

En weet je wat onze fietsenwerkplaats bovendien nóg leuker maakt? We hebben een eigen winkel!

Mensen kunnen hun fiets naar ons toebrengen, waarna wij de fiets zullen repareren. Als de fiets gerepareerd is, kun je met trots kijken naar het eindresultaat. Onze werknemers krijgen een voldaan en positief gevoel als ze de blije en leuke reacties van onze klanten mogen meemaken. Op deze manier blijf je van begin tot eind betrokken bij jouw fietsenproject en ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dit ontzettend motiverend werkt.

Wij hopen jou met ons team snel te mogen verwelkomen zodat je een kijkje kunt nemen op onze mooie werkplaats!