NAAIATELIER

Neem een kijkje in onze keuken

Meer dan mode

Mode & Textiel is de leer-werkplaats waar het naaiatelier van Relim is gevestigd.

Je kunt bij ons komen werken in de vorm van dagbesteding of in de vorm van trajecten via de gemeente. Een opleiding mét praktijkverklaring van Vista bestaat tot de mogelijkheden maar waarna zelfs een certificaat basismedewerker fashion niveau 2 behaald kan worden.

De producten die wij maken in de zijn erg divers. Denk hierbij aan tasjes, kussens, mondkapjes, maar bijvoorbeeld ook fietshoezen of koeltassen. Naast kledingherstel voor particulieren en bedrijven produceren wij momenteel 2 mooie producten voor de industrie. VDL is een van die klanten waarbij wij ook nog een prachtig en zeer vernieuwend product maken dat je dadelijk in vele ziekenhuizen zult zien, de D’r Pocket ®.

 

Wij werken kleinschalig met per dagdeel maximaal 12 medewerkers.

Het naaiatelier is gevestigd in het Flexiforum in Kerkrade. Een ruime werkplaats met zeer veel verschillende, industriële naaimachines alsook “hobby” naaimachines.

 

Geen ervaring ? Welkom ! Heb je geen ervaring, dan leer je van ons de  basisvaardigheden. Je begint met een eenvoudig product volgens bepaalde richtlijnen. Bij een volgend product kun je gebruik maken van je eigen creativiteit.

Als je de basisvaardigheden onder de knie hebt, dan kun je meewerken aan opdrachten van externe opdrachtgevers waarbij het mogelijk is door te groeien naar het werken met industriële naaimachines. Zo begin je laagdrempelig en kun je stap voor stap en in je eigen tempo doorgroeien naar werk dat op productie is gericht.

Als je eenmaal aan het werk bent met de industriële naaimachines, kun je doorgroeien naar volwaardig productiewerk met bijbehorende werknemersvaardigheden. Iedereen legt binnen onze werkplaats zijn of haar eigen weg af naar eigen kunnen en eigen mogelijkheden.

Wij bieden je een fijne en gezellige werkplek en een goede sfeer waarbij wederzijds respect hoog in het vaandel staat.

Bij Relim Mode en textiel kan en mag je jezelf zijn met genoeg afwisseling in opdrachten en werkzaamheden. Je zult je niet snel vervelen!

Wil je werken in een fijne werkplaats, waar je je vaardigheden en je creativiteit kunt ontwikkelen? Dan ben je bij de werkplaats Mode & Textiel op de juiste plek.