Mijn Lunchcafé

Lekker en goed eten

Een flinke dosis ervaring

MIJN lunchcafe is een sociaal en huiselijk leer-werkbedrijf, waarbij je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen. Bovendien doe je bij ons een flinke dosis ervaring op, waardoor jouw kansen op de arbeidsmarkt weer wat groter worden!

MIJN lunchcafe kan zowel worden bezocht door interne gasten van Relim, als door gasten van buitenaf. Op deze manier mogen wij iedere dag weer in contact staan met verschillende mensen.

Wij bieden jou in MIJN lunchcafe mogelijkheden om kennis te maken met verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan een functie in de keuken, achter de bar of in de zaak. Geen ervaring? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je laagdrempelige & persoonlijke coaching van ons krijgt, waarbij wij het vooral belangrijk vinden dat jij je op je gemak voelt.
Naast serieuze coaching waarbij je zelfs kunt uitstromen met een certificaat ‘assistent horeca, voeding en voedingsindustrie niveau 1′ mogelijk is vinden wij het natuurlijk ook belangrijk dat er gelachen kan worden en houden we wel van wat humor! 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gewoon een keertje langs en ervaar het zelf!