Hout

Ambacht met een van de puurste materialen

Neem een kijkje in onze keuken

Een passie voor hout

Mijn naam is Wiel Ritterbeeks en graag deel ik met jullie mijn passie voor hout! Ik ben werkzaam als werkcoach op de houtwerkplaats van Relim, locatie Landgraaf.

De houtwerkplaats is voor mij de mooiste afdeling. We gaan hier namelijk ambachtelijk te werk met hout; een van de puurste materialen. Met hamer en beitel, maar ook met grote machines zetten onze mensen prachtige creaties neer. Van broodplank tot wandrek en van speelgoedkist tot tuinmeubel. Jij noemt het, wij maken het!

Hier bij ons op de houtwerkplaats streven we naar een gezellige en ongedwongen sfeer, waarbij iedereen zichzelf kán en mág zijn. Als je je immers helemaal op je gemak voelt, kun je jezelf veel gemakkelijker ontplooien en jouw persoonlijke doelen verwezenlijken. Bij ons staat daarom op nummer 1 dat jij je hier prettig voelt, waardoor je met plezier naar onze werkplaats komt.

Daarnaast waarderen wij het heel erg als je met ons meedenkt. Want wat is er nou leuker dan lekker samen brainstormen, waardoor vaak de meest geniale en creatieve oplossingen worden gevonden. Bij ons geldt: ‘iedere mening telt!’.

Iedere werknemer kan bij ons in zijn of haar eigen tempo werken. Je krijgt alle tijd om te ontdekken wat voor jou het beste werkt en hierbij word je goed begeleid. Wij geven coaching op maat, welke is gericht op het individu en zijn of haar persoonlijke doelen. Hierbij kijken en luisteren we goed naar wat jíj nodig hebt.

Jouw persoonlijke werkcoach speelt in op jouw mogelijkheden en kwaliteiten. Op deze manier ontdek je vaak nieuwe talenten en skills, waardoor je een voldaan gevoel krijgt. Zo vergroot je ook nog eens jouw kansen op de arbeidsmarkt en blijft jouw zelfvertrouwen groeien. En als je eenmaal zover bent dat je je op je gemak voelt werken wij samen verder aan jouw toekomst, wat dacht je van certificaten als :

Assistent bouwen, wonen en onderhoud niveau 1

Meubelmaker / (scheeps) interieurbouwer niveau 2

Machinaal houtbewerker niveau 2

Allround meubelmaker / (scheeps)interieurbouw niveau 3

Onze houtwerkplaats krijgt de meest uiteenlopende opdrachten en projecten binnen, op verschillende niveaus. Dus of je nou pas net begint of al jaren ervaring hebt; voor ieder wat wils. Onze medewerkers krijgen vaak complimenten van onze verschillende klanten en ik ben ontzettend trots op ons team!

Ik hoop ook jou snel op de “hout’ te mogen begroeten! 

Tot dan, 

Wiel