Computerbank

Computerreparatie en -bouw

Neem een kijkje in onze keuken

Leren en mensen helpen

Hou jij ervan om computers uit elkaar te halen? Weet jij precies hoe je de losse onderdelen weer kunt samenvoegen? Dan is de computerbank misschien wel dé plek voor jou! Heb je nog geen ervaring, maar vind je dit wel heel interessant om te leren? Dan ben je ook van harte welkom. Wij zullen je helemaal wegwijs maken in het demonteren en refurbishen van gebruikte computers en laptops.

Op onze werkplaats zijn we de hele dag bezig om gebruikte computers en laptops uit elkaar te halen en te kijken welke onderdelen we hiervan kunnen hergebruiken. Een “kapotte” computer of laptop is meestal niet echt kapot. In de meeste gevallen kun je een aantal onderdelen vervangen en het apparaat weer gebruiken. Als je alles weer werkend hebt zal je ook moeten zorgen dat alle software wordt geïnstalleerd. Zodra dit allemaal is gebeurd bieden jouw collega´’s van onze afdeling kantoordiensten de apparaten te koop aan aan mensen met een smallere beurs.

Het werk bij de computerbank zorgt er dus voor dat jij technische skills ontwikkelt én mensen helpt aan betaalbare computers of laptops. Dit is toch geweldig? Neem dus snel contact met ons en laat je verwelkomen door ons technisch team!