D'r Sjalter

Professionele aannemers

Neem een kijkje in onze keuken

Klussen van klein tot groot

Het klussenbedrijf van de Relim groep.

Een betaalde baan met de zekerheid van gevarieerd werk. Onze klussendienst is er voor iedereen. Wij werken voor gemeentes, bedrijven en particulieren in Parkstad Limburg. Van het schoonhouden van straten en groenvoorzieningen tot aan de meest ingewikkelde opdrachten. Wat dacht je van de ‘geldwijzerwinkel’ in Kerkrade. Een meesterwerk waar onze medewerkers van een kale ruimte een prachtige ‘winkel’ hebben gecreëerd. Samen met de houtwerkplaats en metaalwerkplaats van Relim zijn daarnaast tafels, kozijnen, buro’s etc geleverd.

D’r Sjalter is veelzijdig in het uitvoeren van werk. Wij onderhouden plantsoenen, bedrijfstuinen en particuliere tuinen, repareren leggen bestratingen aan, schilderen van een kozijn tot aan volledige treinstellen…..geen enkele klus is te gek.

D’r Sjalter helpt werkzoekenden met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Op basis van kansen en mogelijkheden volgen de medewerkers een gerichte vakopleiding, om vervolgens via een stage of leer-/werktraject werkervaring op te doen. Zo investeert d’r Sjalter in vakmensen. De bijzondere en waardevolle kwaliteiten van de medewerkers komen vervolgens volledig ten goede aan de gemeenten, wijken, bewoners en bedrijven in Zuid-Limburg. 

Volg bij ons cursussen en sluit af met certificaten als Assistent bouwen, wonen en onderhoud niveau 1, Assistent plant, dier of (groene) leefomgeving  niveau 1, Medewerker hovenier niveau 2, Schilder niveau 2 of Gezel schilder niveau 3.

Interesse? Neem contact op met onze bedrijfsleider, hij heet je van harte welkom!